Petitii pentru eradicarea ambroziei

Publicat cu peste 3 ani în urmă.

Acum poti crea petitii de pe site.

Pasii sunt urmatorii:

  1. Creeaza-ti cont, daca nu ai deja.
  2. Marcheaza zone; cat mai multe.
  3. Mergi la pagina de petitii.
  4. Completeaza cu datele personale. Odata completate datele, iti vor fi salvate in calculator ca sa le pot refolosi data viitoare. Foarte important de retinut este ca aceste date nu ajung deloc catre site. Ele raman doar in device-ul tau (smartphone, calculator). Deci esti complet protejat.
  5. Apoi vei fi pus sa alegi judetul (sau municipiul Bucuresti). Vei avea o lista limitata aici - doar judetele in care ai pus pini. Acest pas este necesar pentru ca destinatarul va fi prefectura judetului si trebuie sa stim cui vrei sa te adresezi.
  6. Ca ultim pas, vei fi pus sa alegi pinii din judetul selectat pe care vrei sa ii raportezi. De ce trebuie sa selectezi si nu se trimit toti? Poate unele zone au fost curatate si nu vrei sa le raportezi, poate pentru alte zone ai mai trimis deja emailuri in trecut si consideri ca nu are rost sa o faci din nou... Mentionez din nou ca vei putea selecta doar dintre pinii adaugati de tine.

Cand vei apasa butonul Trimite petitie vei fi redirectionat catre clientul tau de email (fie ca vorbim de gmail, outlook etc) in care vei avea toate campurile completate. Tu trebuie doar sa trimiti emailul!

Este o limitare care poate aparea aici. Unii clienti de email sunt mai permisivi, altii mai restrictivi, deci s-ar putea sa nu mearga. In cazul acesta, tine cont ca vei avea continutul emailului in clipboard - asta inseamna ca vei putea porni clientul tau de email si daca vei da "Paste" (Ctrl+V daca folosesti Windows), iti va aparea tot continutul petitiei, ramanand ca tu sa completezi destinatarul si subiectul emailului.